• Kurumsal
    • Hakkımızda
    • Kariyer
    • Medya
  • Denge
    • DENGE AİLESİ

      • Balance Fastfood
      • Balance Restaurant
      • Balance Chain
      • Balance Franchise
      • Balance Hotel
      • Balance Catering
    • DENGE MODÜLLERİ

      • Satış Yönetim Sistemi
      • Maliyet Yönetim Sistemi
      • Merkezi Kontrol Sistemi
      • Müşteri Takip Sistemi
      • PAS Pre-Accounting System
      • Veri Aktarım Sistemi
      • Mobil Satış
    • ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

    • Sektörel Çözümler
      • Zincir İşletme Yönetimi
      • Franchise İşletme Yönetimi
      • Satış Sipariş Sistemi
      • Siparişli Satın Alma Sistemi
      • Çağrı Merkezi Sipariş Yönetimi
    • Referanslar
      • Referanslar
      • Müşteri Görüşleri
    • Haberler
      • Güncel
      • Blog
    • İletişim
    Sitede arama yapın
    ARKHE YAZILIM
    • EN
    • Kurumsal
      • Hakkımızda
      • Kariyer
      • Medya
    • Denge
      • DENGE AİLESİ

        • Balance Fastfood
        • Balance Restaurant
        • Balance Chain
        • Balance Franchise
        • Balance Hotel
        • Balance Catering
      • DENGE MODÜLLERİ

        • Satış Yönetim Sistemi
        • Maliyet Yönetim Sistemi
        • Merkezi Kontrol Sistemi
        • Müşteri Takip Sistemi
        • PAS Pre-Accounting System
        • Veri Aktarım Sistemi
        • Mobil Satış
      • ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLER

      • Sektörel Çözümler
        • Zincir İşletme Yönetimi
        • Franchise İşletme Yönetimi
        • Satış Sipariş Sistemi
        • Siparişli Satın Alma Sistemi
        • Çağrı Merkezi Sipariş Yönetimi
      • Referanslar
        • Referanslar
        • Müşteri Görüşleri
      • Haberler
        • Güncel
        • Blog
      • İletişim

      Blog

      • anasayfa /
      • Haberler /
      • Blog
      Uzmanıyla sıcak sıcak / Sevim Tel, Mikrosaray

      Uzmanıyla sıcak sıcak / Sevim Tel, Mikrosaray

      Mikrosaray Genel Koordinatörü ''Sevim Tel” ile gerçekleştirdiğimiz keyifli söyleşide Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz (YN ÖKC) konusuna ve sektöre sağlayacağı etkilere değindik. Sevim Tel; gelen bu yeniliklerin yazılım sektörünü ne derecede hareketleneceği konusuyla ilgili öngörülerini bizimle payla...
      12 / 12 / 2017
      Michelin Yıldızı Serüveni

      Michelin Yıldızı Serüveni

      Michelin Yıldızı’nın, lastik üreticisi Michelin’le doğrudan bir ilgisi olduğunu biliyor muydunuz? Michelin’i ilk duyduğunuzda sizin de aklınıza hemen lastik markası geliyor değil mi? Şimdilerde restoranlar için uluslararası önemli bir başarı kriteri haline gelen Michelin Yıldızı’nın hikâyesi çok esk...
      12 / 12 / 2017
      Yüzlerine tebessüm, yüreklerine umut olabilmek

      Yüzlerine tebessüm, yüreklerine umut olabilmek

      Araştırmalar gösteriyor ki; Türkiye'de her yıl yaklaşık iki bine yakın çocuk lösemiye yakalanıyor. En sık görülen çocukluk çağı kanserlerinden olan löseminin, her geçen yıl artış gösterdiği ve yalnızca çocuklarda değil, erişkinlerde de rastlandığı dikkat çekiyor. Her yıl Kasım ayının ilk haftası,...
      17 / 11 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Tomris Maravent, Köşe Kahve

      Bir duayen, bir işletme / Tomris Maravent, Köşe Kahve

      Alaçatı'nın klasiklerinden meydandaki "Köşe Kahve" deyiz bu ay. Köşe Kahve; harika bitki çayları, çekirdekten öğütülüp servis edilen gerçek espresso kahvesi,damla sakızlı Türk kahvesi, leziz tartları, kahvaltıları ve küçük atıştırmalıklarıyla buram buram Alaçatı kokuyor. En favori lezzetleri profite...
      15 / 10 / 2017
      Glütensiz Beslenme

      Glütensiz Beslenme

      Glütene veda, sağlıklı yaşama merhaba! Yeteri kadar uykunuzu alsanız ve dinlenseniz de sabahları yorgun mu uyanıyorsunuz? Gaz, şişkinlik, mide ağrısı gibibirçok sindirim sorununun yanı sıra döküntü, kuruluk ve kızarıklık gibi cilt problemlerinizin arkası kesilmiyor mu? Tüm bu belirtilerinkaynağında...
      05 / 10 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Cem Renda, Baltazar

      Bir duayen, bir işletme / Cem Renda, Baltazar

      Karaköy'un en canlı noktasında bir steakhouse/hamburger konseptiyle hizmet veren Baltazar… Kömür ateşinde pişen leziz ürünler, özel soslarla harmanlanan tabaklarda servis ediliyor. Hijyenin en üst seviyede tutulduğu mekândan küçük bir bilgi daha… Sunumlarda kullanılan tabaklar her 6 ayda bir yeni...
      28 / 08 / 2017
      Kaliteli bir müzik, iyi bir yemek deneyimi

      Kaliteli bir müzik, iyi bir yemek deneyimi

      Leziz bir yemek, özenle hazırlanmış bir sofra ve en özenli anlarını mutluluğa dönüştürmeyi bekleyen konuklarınız… Geriye ne kaldı dersiniz? Elbette arka planda kulaklara hoş gelen yemekle uyumlu bir müzik… İyi bir müziğin, yemekten alınan lezzeti önemli ölçüde etkileyebileceğini biliyor muydunuz? Ya...
      23 / 08 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Civan Er, Tazele

      Bir duayen, bir işletme / Civan Er, Tazele

      Türk mutfağına özgü lezzetlerin küçük ama lezzetli dokunuşlarla yeniden yorumlandığı Tazele, konuklarına Kanyon AVM’ de hizmet veriyor. Yeni ve doğal malzemelerle farklı kombinasyonların yaratıldığı Tazele mutfağının, kuru patlıcanlı ya da etli Antakya yoğurtlu mantısını denemeden ayrılmamalısını...
      28 / 07 / 2017
      Sosyal Medya Gurmeleri

      Sosyal Medya Gurmeleri

      Onları klasik gurmelerden farklı kılan yanlar var elbette. Bir güne sığdırdıkları pek çok mekân ile hem lezzet keşfi hem de fotoğraf çekimi yapıyorlar, anlık olarak takipçileriyle deneyimlerini paylaşıyorlar. Üstelik çoğu iletişimden, fiyatlara; ödeme tipinden, mekân bilgisine kadar birçok detayı bi...
      25 / 07 / 2017
      En Eski Gastronomi Kulübü; Chaîne des Rôtisseurs

      En Eski Gastronomi Kulübü; Chaîne des Rôtisseurs

      1950 yılında Paris’te kurularak dünyaya yayılan Chaîne des Rôtisseurs, iyi yiyeceğin korunmasının yanı sıra mutfak sanatları ve sofra zevklerinin yaşatılması amacıyla hayata geçirilmiş en eski uluslararası gastronomi kulübüdür. Chaîne des Rôtisseurs’ın hikâyesi, 1248 yılında IX. Louis’in Paris Be...
      28 / 06 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Kemal Aşkın, S Cafe & Brasserie

      Bir duayen, bir işletme / Kemal Aşkın, S Cafe & Brasserie

      Etiler’de sadece Akmerkez Alışveriş Merkezi’nde bulunan S Cafe & Brasserie; restoran şıklığına sahip dekorasyonu ve kafe rahatlığındaki ortamıyla içeriye girer girmez tüm konuklarına aradıklarından çok daha fazlasını sağlıyor. Mutfağı Şef Ramazan Karadeniz’e emanet olan S Cafe & Brasserie’nin menüsü...
      28 / 06 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Kübra Baydil, Menesse Restoran

      Bir duayen, bir işletme / Kübra Baydil, Menesse Restoran

      Yoğun çalışma temponuza Menesse Restoran ile ara vermeye ne dersiniz? Menesse Restoran; başta Teknopark çalışanları olmak üzere gelen tüm konuklarına alakarttan sulu yemeğe, kahvaltıdan atıştırmalık lezzetlere kadar birbirinden leziz yemek alternatifleri sunuyor. İşletme içi operasyonlarını Arkhe’ni...
      29 / 05 / 2017
      Rahmi Koç’tan Türk Gençliğine Mesaj

      Rahmi Koç’tan Türk Gençliğine Mesaj

      Türkiye’deki merak uyandıran isimlerin başında gelen Rahmi Koç, oldukça enerjik yönüyle de gençlerin gözdesi haline gelmiş bir lider… Güçlü ve başarılı bir iş adamı olmasının yanı sıra devirdiği yıllara inat, hâlâ büyükten küçüğe herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Giyiminden kuşamına, hobileri...
      29 / 05 / 2017
      Çocukların hayal dünyasına dokunan 8 muhteşem kitap

      Çocukların hayal dünyasına dokunan 8 muhteşem kitap

      Çocukluğumuzda veya gençlik dönemlerimizde okuduğumuz çoğu kitap, şüphesiz ki hayal dünyamızın gelişmesine ve karakterlerimizin şekillenmesine büyük katkı sağlamıştır. Yıllar geçse de unutamayıp, hatırladıkça geçmişe özlem duyduğumuz ve şimdilerde çocuklarımıza da okumak isteyeceğimiz kitapları tekr...
      18 / 04 / 2017
      Bir duayen, bir işletme / Barış Gültekin, Peace of Pizza

      Bir duayen, bir işletme / Barış Gültekin, Peace of Pizza

      İncecik, malzemesi bol ve soslu pizza seçenekleriyle evinde keyif yapmak isteyenlerin tercihi Peace of Pizza, lezzet severlere Sarıyer’de ortalamanın üzerinde bir performans sunuyor. 72 saat dinlendirilmiş özel hamuruyla taş fırından çıkan çıtır Peace of Pizza’ya kim hayır diyebilir ki? Yoksa siz ha...
      18 / 04 / 2017
      Erkek mesleği algısına son veren emekçi kadınlar

      Erkek mesleği algısına son veren emekçi kadınlar

      Daha fazla güç gerektirdiği düşüncesiyle erkeklerin elinde tekelleşmesine neden olan bazı meslek grupları, yalnızca erkek mesleği olarak algılanıyor. Tüm bu söylentilere aldırmadan, erkek işi gibi görünen meslekleri icra eden kadınlar güçlü duruşlarıyla fotoğrafçı Chris Chrisman‘ın dikkatini çekmiş....
      31 / 03 / 2017
      Bir duayen, bir işletme: Neslihan Doğruol, Mahalle

      Bir duayen, bir işletme: Neslihan Doğruol, Mahalle

      Hayvan dostu Mahalle, Teşvikiye Topağacı’nın alışılagelmiş ambiyansının yanında daha mütevazı ve samimi bir ortam arayanları ağırlıyor. Kışın şömine başındaki sohbetlerinize sıcak şarap keyfi ve bir de canlı müzik ekleniyor; atmosfer ise kendi evinizin bir köşesinde oturur gibi rahatlamanızı sağlıyo...
      31 / 03 / 2017
      Dünyadan Masalsı Kasabalar

      Dünyadan Masalsı Kasabalar

      Dünyanın dört bir yanında yer alan ve bakmaya doyamayacağınız güzellikteki kasabalar sayesinde ömrünüze ömür katmak isteyecek; yaşamınızı buralarda sürdürmek için onca neden arayacaksınız. "Seyahat etmek, tatile çıkmak" gibi kavramları sil baştan değiştirecek nitelikteki masalsı kasabalarda salınmak...
      23 / 02 / 2017
      Latif Güler: Mikrosaray Yönetim Kurulu Başkanı

      Latif Güler: Mikrosaray Yönetim Kurulu Başkanı

      Mikrosaray Yönetim Kurulu Başkanı "Latif Güler" ile gerçekleştirdiğimiz keyifli söyleşide hem Mikrosaray’ı hem de yeme-içme sektörünü değerlendirdik. Latif Güler, bir cihaz hizmetinden çok sektörel çözüm sağladıklarının altını çizdi. Mikrosaray’ın kuruluşu, dünden bugüne gelişimi ve ürünleri...
      23 / 02 / 2017
      Necdet Koç; Yeme İçme Profesyonelleri  Derneği Başkanı

      Necdet Koç; Yeme İçme Profesyonelleri Derneği Başkanı

      2016 yılında Necdet Koç ve diğer kurucu üyelerinin önderliğinde İstanbul merkezli olarak hayata geçirilen YİP, yeme-içme endüstrisindeki parçalı yapıyı birleştirerek, hem bireylere hem de kuruluşlara sağlanacak toplam faydayı artırmayı amaçlıyor. Sektördeki etkinlik alanı sürekli gelişen Yeme İçme P...
      31 / 01 / 2017
      Dünyanın En İlginç Doğaüstü Olayları

      Dünyanın En İlginç Doğaüstü Olayları

      Milyonlarca canlı türüne ev sahipliği yapan benzersiz gezegenimizde, yaşamın oluşmasını sağlayan sayısız olgu var. Doğada yaşanan ilginç gerçekleri de atlamamak gerek tabi… Dünyanın neresinde olursa olsun yaşanan enteresan doğaüstü olaylar bizi her saniye şaşırtmaya devam ediyor. Doğada yaşanan bu g...
      23 / 01 / 2017
      Şaşırtan Yeni Yıl Gelenekleri

      Şaşırtan Yeni Yıl Gelenekleri

      Her yeni yıl, dünyanın dört bir yanında bambaşka umut ve heyecanlarla karşılanıyor. Bazı etkinlikler her toplumda ortak paylaşımlar sunarken bazı gelenekler herkesi şaşırtabiliyor. Yeni yılın ilk saatlerinde kimileri aşkı, şansı ve bereketi çağırırken, kimileri kötü ruhları uzaklaştırmak için han...
      21 / 12 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Vedat Turfan, J'adore Chocolatier & La Fontana di Trevi

      Bir duayen, bir işletme: Vedat Turfan, J'adore Chocolatier & La Fontana di Trevi

      Odun ateşinde pişen İtalyan pizzaları ve makarnalar için La Fontana di Trevi’ye girer, eşsiz lezzetleri tıpkı yerindeymiş gibi deneyimlersiniz. Sonra İstiklal Caddesi’ni boydan boya yürürsünüz. Dönüp dolaşıp aynı yere gelir, tatlı yiyelim de tatlı konuşalım dersiniz. Hemen yanı başındaki J’adore Cho...
      21 / 12 / 2016
      Kışa Adapte Olmak İçin Öneriler

      Kışa Adapte Olmak İçin Öneriler

      Kış mevsiminin getirdiği kasvet havası, zaman zaman ruhumuz üzerinde olumsuz etkiler yaratabiliyor. Kış mevsiminin olumsuz etkilerinden arınmanız adına sizler için rengarenk bir köşe hazırlayalım dedik. Neler mi yapabilirsiniz? Egzersizle güne merhaba Her gün aynı saatte kalkma fikrini özümseyin...
      30 / 11 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Suzan Serengil ve Ebru Döşekçi, Cup Of Joy

      Bir duayen, bir işletme: Suzan Serengil ve Ebru Döşekçi, Cup Of Joy

      Nefis bir kahve kokusu ile kahve sevmeyenleri bile etkisi altına alabilen sevimli ve sıcak bir mekan; Cup Of Joy… Her mevsim değiştirilip yerine yeni kahve tatları getiren Cup Of Joy’un Kurucu Ortakları Suzan Serengil ve Ebru Döşekçi ile yaptığımız keyifli sohbeti sizlerle paylaşıyoruz… Bize işle...
      30 / 11 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Mert Yılmaz ve Muzaffer Berberoğlu, The Upper Crust

      Bir duayen, bir işletme: Mert Yılmaz ve Muzaffer Berberoğlu, The Upper Crust

      İstanbul'un en iyi pizzacılarından The Upper Crust, mekanın iç dekorasyonundan çalışan personelin verdiği sımsıcak hizmete kadar konuklarına hem keyifli bir atmosfer hem de bir lezzet şöleni yaşatıyor. Menü tasarımından, renkli ve eğlenceli sunumlarına konukları için vazgeçilmez olan The Upper Crust...
      19 / 10 / 2016
      Telefonum kayboldu, 4 adımda ne yapmalıyım?

      Telefonum kayboldu, 4 adımda ne yapmalıyım?

      Telefonum kayboldu, 4 adımda ne yapmalıyım?Telefonumuzun kaybolması veya çalınması hepimizin korkulu rüyası aslında… Cep telefonlarımızdan çok daha da önemli olan unsur ise içerisinde kayıtlı olan tüm kişisel veriler, listeler, resimler ya da önemli bilgilerdir. Tüm banka bilgilerinden tutun da en ö...
      19 / 10 / 2016
      Restoran Sahibi Ünlüler

      Restoran Sahibi Ünlüler

      Lüks ve renkli hayatlarıyla herkesin gönlünü fetheden dünyaca ünlü isimlerin yeme içme sektörüne atılarak mekan işlettiğini biliyor muydunuz? Bu ayki köşemizde Pete Wentz’den Jay-Z’ye, Rose McGowan’dan Robert De Niro’ya kadar restoran sahibi ünlülerin birkaçını sizler için derledik. Jon Bon Jovi...
      30 / 09 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Niko Karaca ve Aşkın Uzun, Lezzet Co.

      Bir duayen, bir işletme: Niko Karaca ve Aşkın Uzun, Lezzet Co.

      Kültürel mirasımızın önemli parçası olan lezzetleri bir arada bulabileceğiniz, hızlı servisinin yanı sıra güler yüzlü personeliyle gönüllerde taht kuran Lezzet Co.’yu daha yakından tanımak istemez misiniz? Nişantaşı’nın merkezinde ürünlerinin lezzetleriyle de fark yaratan Lezzet Co., standart dönerc...
      27 / 09 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Tolga SARAÇ, The Wrap

      Bir duayen, bir işletme: Tolga SARAÇ, The Wrap

      The Wrap; en taze, en doğal, en sağlıklı malzeme ve pişirme teknikleriyle sağlığınızı en az sizin kadar düşünen Türkiye’nin ilk wrap restoranı… 16 yıllık serüvenlerinde attıkları her adıma sağlığı, kaliteyi ve en önemlisi sıcaklığı sığdırabilmişler. Standardı değil, değişik lezzetleri yakalamak iste...
      23 / 08 / 2016
      İlginç Sunum ve Konseptleriyle Ünlü Restoranlar

      İlginç Sunum ve Konseptleriyle Ünlü Restoranlar

      Sizce iyi bir restoran nasıl olmalıdır? Lezzet ve servisle tamamlayıcı bir atmosferi mi yansıtmalı, yoksa sunum ya da dekorla müşterileri mi şaşırtmalıdır? Dünyanın birbirinden farklı şehirlerinde hizmet veren bu restoranlar, farklı tasarımlarıyla da oldukça dikkat çekiyor ve konuklarını şaşırtıyor....
      23 / 08 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Metin HACIZADE, Selvi Restaurant

      Bir duayen, bir işletme: Metin HACIZADE, Selvi Restaurant

      Taksim’den Cihangir’e doğru yol alırken birbirinden zengin ve sıcacık alternatifleriyle ev yemeği sevenlerin uğrak noktası olan Selvi Restaurant, özlediğiniz lezzetleri bir arada sunuyor. Sıcak, lezzetli, hızlı ve bütçenize uygun yemekleriyle listenizin vazgeçilmezi olmaya aday! Satış operasyonların...
      26 / 07 / 2016
      Değişen Sofra Kültürleriyle Ülkeler

      Değişen Sofra Kültürleriyle Ülkeler

      Her ülkenin kendine özgü bir mutfak kültürü veya sofra adabı vardır. Şüphesiz ki kültür farklılığının en çok dikkat çeken yanı da budur. Türk toplumu olarak gelenek ve göreneklerimizin ışığında, ailemizden gördüğümüz sofra adabını uyguluyoruz. Diğer ülkelerin sofra kültürlerinde gördüğümüz farklılık...
      26 / 07 / 2016
      Sürdürülebilir yaşam için; Yeşil Restoran Hareketi

      Sürdürülebilir yaşam için; Yeşil Restoran Hareketi

      Boğaziçi Üniversitesi, Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF), Turizm Restaurant Yatırımcıları-İşletmecileri Derneği işbirliği ve Unilever Food Solutions'ın desteği sayesinde hayata geçirilen Yeşil Nesil Restoran Hareketi; yeme-içme sektöründe devrim niteliği taşıyan bir dönüşüm ayrıcalığını barındırıyor. ...
      24 / 06 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Berk ÖZMETE ve Cem GÜVEN, 400 Derece Pizza

      Bir duayen, bir işletme: Berk ÖZMETE ve Cem GÜVEN, 400 Derece Pizza

      400 Derece Pizza; minimal dekorasyonunun yanında taş fırını ve odun ateşinde hayat bulan çıtır çıtır zengin pizza menüleri ile İstanbul’da beklentilerinizin çok daha ötesinde lezzet alternatifleri sağlıyor. Kendine has çeşitliliğiyle özlediğiniz pizza tatlarını uzaklarda aramanıza gerek yok. Satış o...
      20 / 06 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Selin Günter TÜMER ve Ömer NOYAN, Juno Restaurant

      Bir duayen, bir işletme: Selin Günter TÜMER ve Ömer NOYAN, Juno Restaurant

      Nişantaşı kalabalığından uzaklaşmak isteyenler, Juno’nun rahat ve sempatik atmosferiyle son derece keyifli zamanlar geçiriyor. İster arkadaş gruplarınızla birlikte sevimli bahçesinde bir araya gelebilir, isterseniz de Juno’ya özgü menülerle lezzet keşfine çıkabilirsiniz. Sakinliğin ve sıcaklığın har...
      17 / 05 / 2016
      Engelsiz Mekanlarda Engel Tanımayan Lezzetler

      Engelsiz Mekanlarda Engel Tanımayan Lezzetler

      Engellilerin beklenti ve taleplerini karşılamak, günlük yaşamda rahatlıkla yerlerini alabilecek şartları oluşturmak, istihdam sağlamak gibi ayrıntılar insanlık bilincinin en özel olgularıdır. Yaşam, onları çok daha iyi anlamakla, kültürel ve sosyal alanlarda aktif bir birey olduklarını hissettirmekl...
      17 / 05 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Zümre HUMBARACIBAŞI, Kozmonot Pub

      Bir duayen, bir işletme: Zümre HUMBARACIBAŞI, Kozmonot Pub

      Uzay temalı Kozmonot, çeşit çeşit içki ve yiyeceklerden oluşan menüsüyle, Teşvikiye’deki en gözde mekanların başında geliyor. İstanbul’daki pek çok mekana konsept tasarım ve uygulamalarıyla hayat veren Design Parallax’ın iki ortağı Mimar Göksu Şener ve Reklamcı Zümre Humbaracıbaşı, Kozmonot’u hayata...
      13 / 04 / 2016
      Mutfakta harikalar yaratan minik ama maharetli eller Masterchef Junior’da!

      Mutfakta harikalar yaratan minik ama maharetli eller Masterchef Junior’da!

      Muazzam bir yapım olan Masterchef Junior; son derece becerikli, yetenekli ve sevimli şef adaylarını bir araya getirerek ekranların favori programları arasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fox’ta yayınlanan ve 8-13 yaş aralığındaki çocukların mutfaktaki tüm hünerlerini sergilediği renkli serüv...
      13 / 04 / 2016
      İlham kaynağı 10 kadın şefle tanıştınız mı?

      İlham kaynağı 10 kadın şefle tanıştınız mı?

      Dünyanın en iddialı şefleri yalnızca erkekler midir dersiniz? Ellerinin değdiği her şeyi özel kılan kadınlar, şefler dünyasında da başarılı hikâyeleriyle sahnedeler. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü şerefine, bu özel güne ithafen birçok ülkeden ilham kaynağı olan 10 kadın şefin dünyasını keşfe çıkıyoruz. ...
      16 / 03 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: İbrahim AYDIN, Yerinde Pide

      Bir duayen, bir işletme: İbrahim AYDIN, Yerinde Pide

      'Mutlu personel, mutlu pideyi; mutlu misafir, mutlu patronu; mutlu patron ise mutlu personeli getirir…' sloganıyla işletmelerinde daima kalite, güven ve sıcaklığı hissettiren Yerinde Pide, yeni nesil bir pide restoranı olarak sektörel süreçlerini Arkhe’nin çözümleriyle yönetiyor. Müptelası olacağını...
      15 / 03 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Sabahattin KURT, Has Kral Hatay Sofrası

      Bir duayen, bir işletme: Sabahattin KURT, Has Kral Hatay Sofrası

      'Kalite asla bir tesadüf değil, daima akıllı bir gayretin sonucudur.' felsefeleriyle İstanbul Aksaray’da müşterilerini eşsiz bir yöresel lezzet yolculuğuna çıkaran Has Kral Hatay Sofrası, sunduğu kalite ve onca yıllık tecrübesiyle mutlaka uğramanız gereken mekânların başında geliyor. Arkhe çözümleri...
      23 / 02 / 2016
      Dünyanın en ilginç yemek müzeleri

      Dünyanın en ilginç yemek müzeleri

      Müzeler, ülkelerin kendilerine özgü kültür, sanat ve tarihlerini deneyimleyebildiğimiz yegâne yerlerdir. Şimdi hazır olun, sizler için sıraladığımız müzeler tüm bunlardan biraz farklı! Mutfak tarihi meraklılarını ve tüm aşçıları eğlenceli bir müze yolculuğuna çıkarıyoruz. 1- Yanmış Yemek Müzesi:...
      23 / 02 / 2016
      80’lerden bugüne yazar kasa ve alışverişe genel bakış

      80’lerden bugüne yazar kasa ve alışverişe genel bakış

      Bir kalem, bir pergel bir de çikolatalı günler… 80’li yıllarda, hafta sonlarımızın olmazsa olmazı AVM’ler, ev ihtiyaçlarımızı karşıladığımız zincir marketler yoktu. Temizlik ve gıda ihtiyaçlarımızı küçük, mahalle bakkallarından karşılardık. Markalar da, ihtiyaçlarımız da kısıtlıydı. 1984 yılı...
      28 / 01 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Özcan ELYAY, Nişantaşı Köfte & Steak

      Bir duayen, bir işletme: Özcan ELYAY, Nişantaşı Köfte & Steak

      Nefis köfteleri ve lezzet dolu et çeşitleriyle konuklarına bambaşka deneyimler sunan Nişantaşı Köfte & Steak’inortaklarından Özcan Elyay ile sektöre ve Arkhe’nin çözüm ortaklığına dair sıcak bir sohbet gerçekleştirdik. 'Çok değerli bir semtin ismini taşıyoruz' diyor ve ekliyor; 'Biz eti, çiğken ayrı...
      19 / 01 / 2016
      Bir duayen, bir işletme: Hakan AKALIN, Bibuçuk

      Bir duayen, bir işletme: Hakan AKALIN, Bibuçuk

      'Ne restoran, ne kafe, ne pub, ne bistro… Biraz hepsinden, hepsinden biraz' mottosuyla yola çıkan Bibuçuk, 2001 yılından bu yana ödüllü ve birbirinden güzel lezzetleriyle İstanbul’un en seçkin mekanlarından olmayı başardı. Şimdi başarı yolculuğuna Arkhe’nin çözümleriyle devam ediyor. Bibuçuk ortakla...
      21 / 12 / 2015
      Karşınızda 13 Favori Şefin Kurgusal Filmi

      Karşınızda 13 Favori Şefin Kurgusal Filmi

      80’lerin pizzacısından, konuşan fare animasyonuna, ilham veren film şefleri… Bazılarının rolü büyük, bazılarının küçük… Ama hepsi birer yıldız ve filmlerin unutulmazlar arasında yer almasını sağlamışlar. İşte şefleriyle adından söz ettiren 13 başarılı kurgusal film... 1- Primo, Big Night İtal...
      23 / 10 / 2015
      El Terminalleri Hakkında Bilinmeyenler

      El Terminalleri Hakkında Bilinmeyenler

      Günümüzde pek çok sektörde yaygın olarak kullanılmaya başlayan el terminallerine bir nevi cep bilgisayarı adını vermemiz yanlış olmayacaktır. Bu cep bilgisayarları, farklı programların kullanılması aracılığıyla istenilen verileri en kaliteli bir şekilde toplamanız açısından anahtar niteliğindedir. A...
      20 / 05 / 2015
      Başarılı Restoran Programı Seçimi

      Başarılı Restoran Programı Seçimi

      Doğru bir pos programı (satış noktası yönetimi) seçimi yapmak; restoran, kafe, otel ve perakende sektöründe var olan işletmelerin başarıları için büyük önem taşır. Geleneksel yazar kasa ve kredi kartı okuyucularına alternatif olan pos sistemlerinin, ödemeleri kolayca alabilmenin yanı sıra gelişmiş b...
      22 / 04 / 2015

      RANDEVU ALIN

      Teklif

      • Kurumsal
      • Denge
      • Sektörel Çözümler
      • Referanslar
      • Haberler
      • İletişim
      • Satış Yönetim Sistemi
      • Maliyet Yönetim Sistemi
      • Merkezi Kontrol Sistemi
      • Müşteri Takip Sistemi
      • PAS Pre-Accounting System
      • Veri Aktarım Sistemi
      • instagram
      • linkedin
      • google-plus
      • twitter
      • facebook
      E-Bültene katılın ! Sektördeki tüm yeniliklerden haberiniz olsun
      Copyright © Arkhe Yazılım Teknolojileri / Gizlilik Sözleşmesi / Yasal Uyarı
      Web Design MediaClick