Yeni Trend Baskılı Peçete!

Dünya değişiyor, insanoğlunun arayışları ise farklı neler yapabilirim şeklinde…  Eskisinden çok daha detaylara önem veren mucitlerin sayısı ise artış gösteriyor. Yeme-içme sektöründe ise detaylar bir hayli önem kazandı. Dünyada ve ülkemizde artık işletme sahipleri sadece mekan dizaynına değil, masa sunumları ve detaylarına da oldukça önem veriyor.

Son yıllarda müdavimi olduğumuz,  tesadüfen uğradığımız, yeni keşfettiğimiz işletmelerin masa sunumlarında hiç dikkatinizi çekti mi bilmiyoruz ama standart peçetelerin yerini özel tasarımlı baskı peçeteler aldı.

Yaratıcı işletme sahiplerinin bazıları mini servislerini müdavimlerinin dikkatini çekecek, onları tebessüm ettirecek tasarımlarla özelleştirdi. Peçeteler ise artık daha da anlam kazandı.

 

Konfor Kazandırıyor…

Peçeteler, yemek servisi endüstrisinin önemli bir unsuru. Artık eski dünya kalıbından o da sıyrılmış ve farklı ve tercih edilen bir ivme kazanmıştır. Tasarımlı özel baskılı peçeteler, tüketicilere karşı nazik bir pazarlama ve hizmet modeli olmuştur. Peki, nasıl oluyor bu?

Örneğin; Konforlu bir restoran, iştah açıcı bir menü hazırlayabilir ya da bir bar sahibi akşam yemeğinde veya içecek peçetelerinde özel içeceklerin bir listesini yazdırabilir. Her iki durumda da, peçeteleriniz müşterinin satın alma arzusunu hafifçe pekiştiriyor. Müşteriniz, ne sipariş vereceğinizi düşünürken mesajınızı okuyor.  İşte burada verilen detay aslında rahatsız etmeyen bir satış tekniği…

Potansiyel yeni bir müşteri kazanmak için, catering şirketleri, potansiyel yeni müşterilere doğrudan reklam vermek için bir partide kullandıkları peçetelere web sitelerini veya telefon numaralarını yazdırabilir. Bir şaraphane, peçetelerine bir QR kodu yazdırarak tüketicilerin doğrudan şaraphanenin çevrimiçi sipariş sayfasına göz atmasını sağlayabilir.

Bu şekilde bakıldığı zaman peçeteler, pazarlama kampanyaları için hem benzersiz hem de çekici bir araç. Bizden söylemesi…

23 / 08 / 2019
Yeni Trend Baskılı Peçete!