Müşteri Görüşleri

Ömer DURUK

Backhaus; 23 yıllık ekmekçilik ve pastacılık ile 40 yıllık restorancılık deneyimimizin titiz birleşimidir. Şube satış ve siparişlerimiz ise; teknoloji hizmet ve ekip gücüne inandığımız Arkhe'ye emanet...

Ömer DURUK Backhaus Yönetici Ortağı
Zeynep MOROĞLU

Mitte Brot; lezzet, kalite, emeğe saygı ve özeni ile şehire artı değer katmayı hedefliyor. Hep "en iyi" için çalışan, "uzman teknoloji danışmanımız" sevgili Arkhe gibi.

Zeynep MOROĞLU Mitte Brot
EMRE SARPKAN

Parantez; menüsünden, servisine, işini iyi yapmak ve 'aydınlık bir gelecek' için çalışıyor. Hayatımızı kolaylaştıran, aksamayan sistemiyle bize 'yıldızlar' yaptıran Arkhe de, en büyük yardımcımız.

EMRE SARPKAN Parantez Kurucu Ortağı
HAKAN AKALIN

Bibuçuk; kaliteli, uygun fiyatlı lezzetleri ve müdavimlerinin güveniyle büyüyen, özel bir marka. Biz de, işletme yönetiminde Arkhe'ye güvendik, daha ilk günden 'ne iyi etmişiz' dedik.

HAKAN AKALIN Bibuçuk Kurucu Ortağı
Medine SAPMAZ - Doğan SEVİL

İoki; gerçek Uzak Doğu mutfağını, uzmanından farklı bir yorum ile hazırlayan ve her detayında titizlik taşıyan bir işletme. Tüm İoki şubelerinin satış ve stok yönetimi de,aynı hassasiyeti gösteren tek ve profesyonel bir elde; Arkhe'de...

Medine SAPMAZ - Doğan SEVİL İoki Kurucu Ortaklar
Tarık BAYAZIT - Savaş ERTUNÇ

Changa; cesur ve şeffaf tavrı ile pek çok konuda ilkleri gerçekleştirdi. Tam 10 yıl önce, restoran yönetimi konusunda Arkhe'ye inandık ve bir daha ayrılmadık.

Tarık BAYAZIT - Savaş ERTUNÇ Changa Kurucu Ortaklar
Ömer NOYAN

Juno; sonuna kadar sahiplenme ve her detaya gösterilen özenle başarısını elde etti. Arkhe; elimiz, kolumuz gibi önemli bir detay, "olmazsa olmazımız". Ekibine sağladığı destek için minnettarız!

Ömer NOYAN Juno Restaurant Kurucusu
Berk ÖZMETE

400 Derece Pizza, en doğru iş paylaşımını yaparak ve bunu işletmeye en iyi şekilde yansıtarak başarısını elde etti. Arkhe'yle ilgili olarak ürün, hizmet ve destekte hiçbir şekilde sorun yaşamadık; "kafamızrahat!"

Berk ÖZMETE 400 Derece Pizza Kurucusu
Civan ER
Herşeyiyle özel ürünler tercih ediyor olmak, Tazele'yi diğerlerinden ayıran temel fark! Satış ve tüm diğer operasyonlarımızı sorunsuz yürütüyoruz; Arkhe'yi Arkhe yapan özelliklerden biri de bu...
Civan ER Tazele Kurucu Ortağı
Kemal AŞKIN

S Cafe & Brasserie; Tekfen Holding'e bağlı olduğundan her adımda daha dikkatli, özenli ve titiz. Arkhe tercihi, bize para kazandırdı. Destek konusunda hep yanımızdalar. Doğru tercih yapmışız.

Kemal AŞKIN S Cafe & Brasserie İşletme Müdürü
Suzan SERENGİL - Ebru DÖŞEKÇİ

Cup of Joy; "iyi kahve" ile rakiplerinden ayrışıyor. Arkhe ise; ilgili yaklaşımı, gösterdiği özveri ve her zaman yanımızda hissettirmeleriyle...

Suzan SERENGİL - Ebru DÖŞEKÇİ Cup of Joy Kurucu Ortakları
Toprak GÖKTAŞ

Aliye’nin sırrı, insanları kendine özel hissettirmek. Arkhe’nin de kendini, ihtiyaca göre yenilemek… İşletmemi sorunsuz ve başarılı yönetmenin keyfini yaşıyorum.

Toprak GÖKTAŞ Aliye Kurucu Ortağı
Zümre HUMBARCIBAŞI

Kozmonot; konsepti ve yüksek hizmet anlaşıyışıyla bir 'cazibe noktası' haline geldi. İyi ki Arkhe'yi seçmişiz. Kullanıcı kaynaklı sorunlarda bile tam destekle yanımızda!

Zümre HUMBARCIBAŞI Kozmonot Kurucu Ortağı
Tolga SARAÇ

The Wrap; 'kalite ve samimiyet'ten ödün vermeden, 'net ve planlı' çalışarak 16 yaşını doldurdu. Arkhe ile hiç bir işe 'hazırlıksız yakalanmadık', aradığımız her an 'hep yanımızda' oldu. 

Tolga SARAÇ The Wrap Kurucusu
Mert YILMAZ - Muzaffer BERBEROĞLU

The Upper Crust'ın başarı sırrı, kesinlikle kaliteli pizzadır. İlk günden bugüne; hep iddialıydık, hala iddialıyız. Arkhe, her anlamda başarılı bir performans sergiliyor. 7/24 hizmet alabilmenin keyfini yaşıyoruz. 

Mert YILMAZ - Muzaffer BERBEROĞLU The Upper Crust Kurucu Ortakları
İlyas GÖÇMEN

Tarihi Sarıyer Muhallebicisi; ustalarla çalışan, ürünleri katkısız, 3. kuşak bir aile işletmesi. Arkhe yerli ve tam bize göre donatılmış bir sisteme sahip, istediğimiz detayda bilgiye ulaşabiliyoruz.

İlyas GÖÇMEN Tarihi Sarıyer Muhallebicisi İşletmecisi
Sabahattin KURT

Has Kral; kraliyet ailelerine hizmet veren, babamızın müellifi olduğu büyük bir markadır. Arkhe bizim ilk göz ağrımız, iş ortağımızdır. Yurt dışı dahil açacağımız her yeni şubede Arkhe’yle çalışmaya devam edeceğiz. 

Sabahattin KURT Has Kral Hatay Sofrası Yönetici Ortağı
Cem RENDA

Baltazar'ın başarı sırrı; doğru zamanda doğru yerde, doğru insanlarla işe başlamaktı. Arkhe'yle bir aile gibi olduk. Bazı ürünlerin fanları olur, aynen öyleyiz. 

Cem RENDA Baltazar Kurucusu
Tomris MARAVENT

Kalite ne kadar üst seviyede tutulursa, tercih edilme o kadar artar; Köşe Kahve bunun bir örneği. Sektörel sürecimize Arkhe ile yön verdiğimiz için mutluyuz. 

Tomris MARAVENT Köşe Kahve Kurucu Ortağı
Cavidan BOZ

Chef Edward's Cafe & Restaurant'ın sırrı, işyerinde çalışan personelden daha çok bulunmak. Aradığımızda bant kaydı yerine muhattap bulmak da Arkhe'nin en özel yanı bizce. 

Cavidan BOZ Chef Edward's Cafe & Restaurant Kurucusu
Yeliz ŞAHİN

Smyrna’nın sırrı; müdavim mekânı olması, samimi ilişkiler ve sıcak bir ev ortamı... Müşterilerimizin bizde hissettiği aile sıcaklığını biz de Arkhe için hissediyoruz. Farklı sistem de kullandık. Arkhe’yle başarıyı yakaladık!

Yeliz ŞAHİN Cafe Symrna Kurucusu
Serhat KANKUR

Zeplin’i başarıya götüren; önce konsept, sonra hayalimize, detay ve prensiplerimize sıkı sıkıya bağlı kalmamız... Arkhe’nin farklılaşan ihtiyaçlarımıza, modüler çözümler üretebiliyor olması bize daima hız ve detaylı istatistik kazandırıyor. 

Serhat KANKUR Zeplin Pub & Delicatessen Kurucu Ortağı
Tuğana OKAN

Cutie Cake Co.; bir hayalin sihirli formüllerle gerçeğe dönüştüğü, iddialı, butik bir işletme. Sağlam temellerle ilerliyor, satıştan üretime, “yönetimde Arkhe” diyoruz. 

Tuğana OKAN Cutie Cake Co. Kurucusu
Kenan SAVCI

Ömür; sanatkâr ustalar kullandığı çok kaliteli ürünler ve sürekli işin başında olduğumuz için başarılı. Arkhe’yle eski sistemlerde yaşanan tüm dertler sona erdi… Çözüm odaklı bir girişim olunca işletmeci başka ne ister?  

Kenan SAVCI Ömür Restaurant İşletmecisi
Fatih Tanyeri GONZALEZ & Kerem AYGÜN

Ranchero; Meksika geleneklerinden beslenen bir marka. Yerli çözüm varken neden başka bir tarafa yönelelim? Küçük bir aile şirketi olarak başladığımız işletmemizde kurumsallaşma yolunda Arkhe’den iyi bir randıman aldık. 

Fatih Tanyeri GONZALEZ & Kerem AYGÜN Ranchero Meksika Restoranı Ortakları
Ömer DİCLE & Cankut PİYALE & Hazal KARALI

Aheste Pera’yı ayıran; müşteri memnuniyeti! Başarımızın sırrı, tüm müşterilerimizi gerçekten önemsediğimizi hissettirmek. Arkhe’yi fiyat-performans bakımından tercih ettik. Satış ve stok-maliyet operasyonlarımızı onunla yönetiyoruz, oldukça memnunuz.  

Ömer DİCLE & Cankut PİYALE & Hazal KARALI Aheste Pera Kurucu Ortaklar ve Restoran Müdürü
Vedat TUFAN

J'adore ve La Fontana’nın sırrı; çalışmayı çok sevmemiz ve işimizle barışık olmamızda saklı. Arkhe’yle 2011’de kesişti yollarımız. Sıcak paradaki kaçağı en aza indirgemenin yolu bu sistemdir; Denge’dir.

Vedat TUFAN J'adore Chocolatier & La Fontana di Trevi Kurucu Ortak
Emirhan PARALI

Markus olarak başarılı olmamızın sebebi, detaylara verdiğimiz önem ve farklı bir şey yaratma arzumuzdur. Arkhe’yi rakiplerinden ayıran en önemli özelliklerden biri, fiyat/kalite oranının tatmin edici olmasıdır.

Emirhan PARALI Markus Prime Ribs Society Kurucu Ortağı
Bukan ÜNAL

İkbal’in başarı sırrı, günümüz piyasasına gelenekçi anlayışla bakarken, yenilikçi fikirlere de açık olmasıdır. Arkhe samimidir… İlgili bir ekiple sınırsız destek alabilmenin konforunu daima hissediyorsunuz. Arkhe ile çalıştığımız için çok mutluyuz.

Bukan ÜNAL İkbal Lokantacılık Franchise Direktörü
İzzet SULTANYAR

Sultanyar’ın sırrı iyi bir ekibe sahip olmak, işi bilmek ve işi severek yapmaktan geçiyor. Arkhe’yi rakiplerinden ayıran hızlılık ve kullanışlılık. 7/24 çözüm odaklı yaklaşımları, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaları Arkhe’yi lider kılıyor.

İzzet SULTANYAR Sultanyar Kebapçısı İşletmecisi