Müşteri Görüşleri

Ömer DURUK

Backhaus; 23 yıllık ekmekçilik ve pastacılık ile 40 yıllık restorancılık deneyimimizin titiz birleşimidir. Şube satış ve siparişlerimiz ise; teknoloji hizmet ve ekip gücüne inandığımız Arkhe'ye emanet...

Ömer DURUK Backhaus Yönetici Ortağı
Zeynep MOROĞLU

Mitte Brot; lezzet, kalite, emeğe saygı ve özeni ile şehire artı değer katmayı hedefliyor. Hep "en iyi" için çalışan, "uzman teknoloji danışmanımız" sevgili Arkhe gibi.

Zeynep MOROĞLU Mitte Brot
Özgür ÖZKAN (Özgür Şef)

Özgür Şef markaları; eti ve etçiyi çok iyi tanıma ve yalnız kendi tekniklerimizle, kendi malzemelerimizi kullanma prensibiyle doğdu. Üretim tesisimiz dahil tüm işletmelerimizi Arkhe'yle yönetiyor, ''üretimden servise'' Arkhe'yle ilerliyoruz.

Özgür ÖZKAN (Özgür Şef) Kurucu Ortak
EMRE SARPKAN

Parantez; menüsünden, servisine, işini iyi yapmak ve 'aydınlık bir gelecek' için çalışıyor. Hayatımızı kolaylaştıran, aksamayan sistemiyle bize 'yıldızlar' yaptıran Arkhe de, en büyük yardımcımız.

EMRE SARPKAN Parantez Kurucu Ortağı
HAKAN AKALIN

Bibuçuk; kaliteli, uygun fiyatlı lezzetleri ve müdavimlerinin güveniyle büyüyen, özel bir marka. Biz de, işletme yönetiminde Arkhe'ye güvendik, daha ilk günden 'ne iyi etmişiz' dedik.

HAKAN AKALIN Bibuçuk Kurucu Ortağı
Medine SAPMAZ - Doğan SEVİL

İoki; gerçek Uzak Doğu mutfağını, uzmanından farklı bir yorum ile hazırlayan ve her detayında titizlik taşıyan bir işletme. Tüm İoki şubelerinin satış ve stok yönetimi de,aynı hassasiyeti gösteren tek ve profesyonel bir elde; Arkhe'de...

Medine SAPMAZ - Doğan SEVİL İoki Kurucu Ortaklar
Tarık BAYAZIT - Savaş ERTUNÇ

Changa; cesur ve şeffaf tavrı ile pek çok konuda ilkleri gerçekleştirdi. Tam 10 yıl önce, restoran yönetimi konusunda Arkhe'ye inandık ve bir daha ayrılmadık.

Tarık BAYAZIT - Savaş ERTUNÇ Changa Kurucu Ortaklar
Ömer NOYAN

Juno; sonuna kadar sahiplenme ve her detaya gösterilen özenle başarısını elde etti. Arkhe; elimiz, kolumuz gibi önemli bir detay, "olmazsa olmazımız". Ekibine sağladığı destek için minnettarız!

Ömer NOYAN Juno Restaurant Kurucusu
Berk ÖZMETE

400 Derece Pizza, en doğru iş paylaşımını yaparak ve bunu işletmeye en iyi şekilde yansıtarak başarısını elde etti. Arkhe'yle ilgili olarak ürün, hizmet ve destekte hiçbir şekilde sorun yaşamadık; "kafamızrahat!"

Berk ÖZMETE 400 Derece Pizza Kurucusu
Civan ER
Herşeyiyle özel ürünler tercih ediyor olmak, Tazele'yi diğerlerinden ayıran temel fark! Satış ve tüm diğer operasyonlarımızı sorunsuz yürütüyoruz; Arkhe'yi Arkhe yapan özelliklerden biri de bu...
Civan ER Tazele Kurucu Ortağı
Kemal AŞKIN

S Cafe & Brasserie; Tekfen Holding'e bağlı olduğundan her adımda daha dikkatli, özenli ve titiz. Arkhe tercihi, bize para kazandırdı. Destek konusunda hep yanımızdalar. Doğru tercih yapmışız.

Kemal AŞKIN S Cafe & Brasserie İşletme Müdürü
Barış GÜLTEKİN

Peace of Pizza; 25 yıllık tecrübeyle standartlar korunduğunda, her şeyin yolunda gittiğini bilen bir işletme. Restoran programında her detayın eksiksiz çalışması için büyük bir deneyim gerekli. Arkhe bunu çok iyi başarmış!

Barış GÜLTEKİN Peace of Pizza Kurucu Ortak
Suzan SERENGİL - Ebru DÖŞEKÇİ

Cup of Joy; "iyi kahve" ile rakiplerinden ayrışıyor. Arkhe ise; ilgili yaklaşımı, gösterdiği özveri ve her zaman yanımızda hissettirmeleriyle...

Suzan SERENGİL - Ebru DÖŞEKÇİ Cup of Joy Kurucu Ortakları
Mert YILMAZ - Muzaffer BERBEROĞLU

The Upper Crust'ın başarı sırrı, kesinlikle kaliteli pizzadır. İlk günden bugüne; hep iddialıydık. Arkhe, her anlamda başarılı bir performans sergiliyor. 7/24 hizmet alabilmenin keyfini yaşıyoruz.

Mert YILMAZ - Muzaffer BERBEROĞLU The Upper Crust Kurucu Ortaklar
Niko KARACA - Aşkın UZUN
Lezzet Co. olarak; memnuniyetin daima başarıyı getirdiğine inanıyoruz. Arkhe'yi seçerken çok titiz davrandık... Yanılmamışız, çok memnunuz.
Niko KARACA - Aşkın UZUN Lezzet Co. İşletmecileri