Sizin Dekorasyon Fikriniz Ne?

İnsanoğlu olarak bilinç seviyemiz yükseldikçe, yaşam alanlarımız da önemli ölçüde gelişiyor ve ivme kazanıyor… Kaliteli ve kreatif fikirler ise tamamen bilinç seviyemizin ve arayışlarımızın artmasıyla ortaya çıkıyor. Bu da her anlamda motivasyonumuzu yükseltecektir.

Yıllar geçtikçe, misafirperverlik çok hızlı büyüyor ve değişiyor. Günümüzde pazardaki rekabet çok şiddetli ve başarının anahtarı işinizi onlardan ayırmak…

Öncelikle herkesin kendisini özel hissetmesini sağlayan kişisel ve yaratıcı bir mekanda markanız için benzersiz bir kimlik oluşturmanız gerekiyor. Trendleri takip etmektense günümüzde ‘trendi’ olmak daha önemli hale geldi. O nedenle müşteriyi karşılamak önemli. Bunu hareketlerinizle yapabileceğiniz gibi mekanınızın detaylarına konfor ve farklılık katarak da yapabilirsiniz. Burada seçim sizin elbette. Ama herkesi de memnun edemezsiniz, bunu da baştan kabul etmelisiniz. Burada size önerebileceğimiz en iyi yol ise işin ömrünü uzatmak için çaba göstermeniz.

 

Trendi Olmak için Adımlar…

Evet, işin ömrünü uzatmak için yola çıktığınız zaman, daha çok arayış içerisine girmeye başlayacaksınız ve kreatif fikirler de oluşmaya başlayacak. Örneğin; İç tasarım trendleri toprak renkleri olan endüstriyel tarza, ağır dekor parçalarına kadife, altın kaplama, pastel renkler ve sıcak odun gibi malzemelere kadar çok değişti. Yeni harika trendler yaratmak veya sadece bazı unsurları yani detayları değiştirmek, daha fazla misafir getirecektir.

Son yıllarda dekorasyon anlamında kreatif fikirlerin en geliştiği sektörlerden biri de cafe ve eşdeğer mekanlar… Hatırlayanlar bilir; eskiden sadece kahvesi ve tatlısı için gittiğimiz mekanlar vardı, şimdi ise sadece kahvesi, tatlısı değil, dekorasyonu farklı ve güzel olduğu için gittiğimiz mekanlar var. 

İşte farklı detaylandırılan dekorasyon fikirleri…

12 / 09 / 2019
Sizin Dekorasyon Fikriniz Ne?