Kirala-Pişir Mutfak

Dünyada Cook and Book olarak anılan, ülkemizde de örnekleri her geçen gün artan kiralık mutfak ya da kirala-pişir mutfaklar, pandemi döneminde paket  servis hizmeti vermek isteyen, ancak bu kritik dönemde  yatırım yapmaya cesaret edemeyen girişimcilere bir parça olsun nefes aldırıyor. Aslında yeni bir sosyalleşme platformu niteliği taşıyan kiralık mutfakların,  pandemi dönemi sonrasında, çok daha fazla ilgi göreceği kesin.

İçinde ihtiyaç duyulabilecek tüm ekipmanları hazır bulunan bu profesyonel mutfaklar istendiği taktirde misafirlerinin kendi ekipmanlarıyla da çalışmalarına imkan tanıyor.

Kiralık mutfaklar, konuklarını ev dışında ağırlamak, onlara kendi hünerlerini göstermek veya onlarla birlikte yemek yapmak isteyenler için ideal bir alternatif. Üstelik, kullanıcıların yemek pişirmenin yalnız keyifli kısımlarıyla ilgilenmelerine imkan tanıyor, çünkü kirala pişir mutfaklarda bulaşık derdi yok.

Genellikle bir ‘şef’ eşliğinde yemek pişirmenin de mümkün olduğu bu mutfaklar, saatlik veya günlük olarak kiralanabiliyor. Mutfakların kapasiteleri kişi sayısı ile belirleniyor.

Yeme-içme sektörünün bu yeni iş dalı, şef eşliğinde gerçekleştirilen organizasyonlarda hazır menü alternatiflerini de mümkün kılıyor. Kullanıcılar, kiralık mutfak şirketinin sunduğu hazır menü alternatiflerinden birini seçebiliyor ve kişi sayısına göre tüm malzemeleri ve çalışma ortamları hazır halde organizasyona başlayabiliyor.

Özel, kişisel davetlerin dışında, şirketlerin motivasyon toplantıları, şirket eğitimi, workshop gibi pek çok kurumsal etkinlikte de kullanılabilen kiralık mutfaklar, kullanıcılarına sunduğu geniş alanlarla profesyonel çekim için de son derece ideal.

21 / 12 / 2020
Kirala-Pişir Mutfak