Bir leziz ekşi maya hikâyesi; Pelin’in Ekmeği

Fransa’dan Eric Kayser’in “Larousse du Pain” kitabının okunmasıyla başlayan bir serüven “Pelin’in Ekmeği”… Beşiktaş’ta 2015 yılından bu yana ekşi maya ile hayat bulan somun ekmekler, tadanları kendine hayran bırakmaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü San Fransisco ekşi mayalı ekmek yöntemleri ile pişirilen ekmekler, benzersiz bir lezzetle ve incelikli bir sanat ruhuyla yoğuruluyor. Klasik Köy Ekmeği’nden Zeytinli Köy Ekmeği’ne, Cevizli Köy Ekmeği’nden Tam Buğday ve Çavdar Ekmeği gibi seçeneklerle karar vermekte zorlanacağınız lezzetlere Çatal Çörek, Kavala Kurabiyesi, Un Kurabiyesi, Ekşi Mayalı Poğaça ve Granola gibi yan ürünler de eşlik ediyor. Buğdayın en güzel hali için Pelin’in Ekmeği’ni denemeden geçmeyin.

Arkhe’ye güvenerek Denge’li İşletmeler arasına katılan Pelin'in Ekmeği, Denge Satış Yönetim Sistemi ve Çağrı Yönetim Sistemi ile satış operasyonlarını hızlı, kolay ve başarılı yürütmenin konforunu yaşıyor.

27 March 2018