Midyeci Ahmet’tin yeni konsepti: Lord of Mussels Pizza

“Midyeci Ahmet” le büyük bir başarı yakalayan işletmeci Ahmet Çiçek, yeni konsepti Lord of Mussels Pizza’yla, alışılmışın dışında lezzetleri, özel soslar eşliğinde pizzada buluşturuyor. Tüm malzemelerin %100 organik ve el yapımı olduğunu belirten Ahmet Çiçek, Lord of Mussels’la; kokoreç-midye, kokoreç-mumbar-işkembe gibi şimdiye kadar hiçbir yerde karşılaşmadığımız malzemeleri bir araya getiriyor ve müşterilerinden tam not alıyor.

7 yaşında Şişhane’de Tevfik Sağlam İlkokulu önünde, 12 yaşında Taksim Sıraselviler’de eski Kemancı Bar önünde seyyar bir tezgahta midye satarak işe başlayan Ahmet Çiçek, 2003’te Beyoğlu Balık Pazarı’nda açtığı dükkanı 5 yıl işletmiş. Ardından Beşiktaş’ta hayalini kurduğu “Midyeci Ahmet”i hayata geçirmiş ve şu anda Çengelköy, Çınaraltı, Tuzla ve Ankara Bahçelievler olmak üzere 4 şubeyle hizmet veriyor.

“Dünya üzerinde her ülke ve şehirde olabilmek için çalışıyoruz” diye Ahmet Çiçek, Lord of Mussels’ın yönetiminde restoran programı olarak Denge’yi tercih etti.

Denge’yle hızlı ve pratik bir satış operasyonuna sahip olan Lord of Mussels, stok, envanter ve reçete süreçlerinde de başarıyla ilerliyor. Sayım işlemlerini kolaylıkla yapılabiliyor, ürün ve olması gereken stoğu anlık olarak görüntülenebiliyor. Lord of Mussels’a özel geliştirilmiş gibi hissettiren restoran programını, özel tasarım imkanına sahip ekranıyla her düzeyde çalışanı tarafından kolaylıkla kullanıyor. Tüm yönetici ve çalışanlar, Denge Mobil Rapor’la kendi yetkilendirmelerine göre işletmeleri hakkında anlık bilgi sahibi olabiliyor.

29 April 2020
Midyeci Ahmet’tin yeni konsepti: Lord of Mussels Pizza